Beoordelingen van Misto Lelystad

Recente recensies

4.0
Hok
25 mei 2021

Helaas niet tevreden met de kwaliteit, in elke pizza was er een overvloed aan champignons. Daarnaast te weinig saus meegegeven.

Mona
8 mei 2021

Wilde mijn bestelling vlak voor Iftar thuis bezorgd en ze hadden begrip voor mijn verzoek. En het is netjes vlak voor die tijd bezorgd

R.van der Meulen
27 april 2021

shoarme vlees was flinderdun gesneden, hier en daar zwart van kleur,niet warm en de pizza was slap en ook niet al te warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annelies
20 april 2021

Superlekker gegeten

Debby
19 april 2021

Eten was koud toen het bezorgd werd. Niet lekker dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

mirjam
19 april 2021

Alles altijd even lekker (behalve de bakjes sla).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danny
15 april 2021

Makkelijk online te bestellen. Bezorging ging snel en belangrijkste de pizza was heerlijk. 1 van de lekkerste pizza' s van Lelystad!!

Soeleman
7 april 2021

Altijd dezelfde goede kwaliteit. De beste van Lelystad, want deze mensen zijn eerlijk en sjoemelen niet. Het eten is altijd lekker en is altijd op tijd.

VT
27 maart 2021

Bezorging was ruim op tijd. Helaas was het lauw tot zelfs koud, dit is zo jammer want de smaak van de kipfilet is uniek en erg lekker. Het is helaas al een tijdje zo dat het eten lauw tot koud bezorgd wordt en dat is zo ontzettend jammer. Verbeter die service en de aantal sterren zullen weer hoger worden.

Hennie
27 maart 2021

Prima gegeten. Bezorging was super snel. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Kristy
26 maart 2021

Heel vaak al bij Misto besteld. De kapsalons en pizza's zijn echt een aanrader! Ook zijn ze altijd heel vriendelijk met het bezorgen.

Steve Abdul Sovan
11 maart 2021

Uitermate goed en lekker weer. Zoals altijd. En keurig op de afgesproken tijd bezorgd. Vriendelijke bezorger Binnen Lelystad al jaren, met grote tevredenheid, onze vast pizza leverancier!

...
9 maart 2021

Was weer goed en lekker zoals altijd :)

Klant
8 maart 2021

Shoarma was niet vers. Website erg slecht. Stond niet bij dat er saus en broodjes bij zaten. Dus twee broodjes en twee saus erbij besteld. Dus € 2 te veel betaald. Zeker niet voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erwin Blankenspoor
2 maart 2021

Online besteld. 4x moeten bellen waar het eten bleef. Na 1 uur en een kwartier was het eten er. En ter compensatie zat er een blikje cola bij. Die ook nog eens zelf besteld had.

Thea Schildkamp
28 februari 2021

Het was koud en het broodje oud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chantql
19 februari 2021

Heerlijk gegeten, eten was keurig op tijd, goed warm verpakt! Was de eerste keer dat wij besteld hebben, maar dit zal veel vaker worden.

H.L.
14 februari 2021

Lekker eten en bezorging was op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
12 februari 2021
R.
3 februari 2021

De pizza's lijken een iets andere bodem te hebben maar zijn wel goed! De spareribs mooi zacht en lekker. Het zou fijn zijn als er als er bij de Extra's in het bestelmenu een mogelijkheid zou zijn om een bakje rijst bij te bestellen. Deze is erg lekker en kan net weer een leuke combi zijn met de andere gerechten van je bestelling. Patat kan wel los besteld worden, met met rijst toch ook kunnen.

Mark
2 februari 2021

Lekker gegeten, baklava was ook goed

Rilana
26 januari 2021
Jeroen Bos
22 januari 2021

Prima pizza, helaas wel de knoflook- en uiensaus vergeten, maar kan natuurlijk gebeuren.

Soeleman
7 januari 2021

Altijd lekker, altijd op tijd, altijd goed.

Sven
5 januari 2021

Zoals altijd zeer snelle levering en het was weer heerlijk

Soeleman
12 december 2020

Altijd lekker Altijd snel Altijd goed

Ron van der linden
8 december 2020
Hans
8 december 2020

Ik had 1745 bezorging gevraagd maar om 1815 was hij eral. Was net thuis maar anders stond bezorger voor dichte deur. Pizza was zoals altijd heerlijk

Petra
2 december 2020

Lekker eten en op tijd

Tagen
2 december 2020

Prima!

Ron van der linden
27 november 2020

Goed gaat alleen op sommige delen van het deeg was dun en zwart aangekoekt. Niet gewend van Misto

samira shahpoor
11 november 2020
Danny
10 november 2020

Zoals altijd, superlekker gegeten. Kwaliteit en snelheid helemaal top.

Mirjam
4 november 2020

Eten was keurig op de afgesproken tijd. Lekkere shoarma.

Ron van der linden
3 november 2020

Had eenvoudige Pizza Hawaï maar was aan de minimale kant belegd. Ook het deeg was minder gaat plus hierdoor? Niet echt warm. Jammer was de vorige bestelling zeer te spreken hierover

Anoniem
28 oktober 2020

Broodje bij tagenschotel was koud en hard. Bij online bestellen kun je niet kiezen of je shoarma of kipfilet wilt. Hier zou een uitklap opties bij moeten zijn om je keuze te kunnen maken, anders krijg je lamsshoarma, zonder dat er wordt aangegeven dat dit dan automatisch de keuze is. Deze keer was ik wel teleurgesteld.

Rahied
27 oktober 2020

Amerikaanse spareribs en kapsalon shoarma besteld. Het was heerlijk.

Ron van der linden
20 oktober 2020

Grote Pizza en rijkelijk gevuld Goed gebakken. Echt een aanrader

Sven Koolen
5 oktober 2020

Zoals altijd super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Abdul
22 september 2020

Goede actie pizzadag! Heerlijke pizza's!

Lucas
13 september 2020

Lekkere Turkse pizza's en salade voor 9 personen gegeten, uitstekend!

van Woerden
9 september 2020

Hele lekkere pizza vol van smaak ruim belegd. Ga zo door boys.

Said
2 september 2020

Was al vanouds weer uitstekend niets op aan te merken. Ga zo door

Soeleman
3 augustus 2020

Snel, warm, lekker, top.

Johan
29 juli 2020

Super calzone, deeg mooi en niet droog. Goed gevuld en lekker van smaak. En zelfs een gratis blikje frisdrank. Super. Zou misschien nog iets heter kunnen worden geleverd maar was door de drukte denk ik niet mogelijk. Verpakken in zilverfolie is een tip

de Jongh
23 juli 2020

Het was goed verzorgd , heel netjes gebracht en smaakte heerlijk !

Casper Slot
22 juli 2020

Het eten was erg lekker, was ook genoeg voor iedereen. De bezorging was ook top.

OC
13 juli 2020

Lekker gegeten en goede service. Wij gaan zeker vaker bestellen!

Monique
11 juni 2020

Vandaag voor het eerst bij misto besteld en dit gaan we vaker doen. We hebben heerlijk ervan genoten!!

Melanie
11 juni 2020

Helaas was het eten zeer teleurstellend. De kapsalon kip had een paar droge stukjes kip en verder zat het bakje vol met patat en heel veel knoflook. Zoveel saus dat het niet lekker meer was. Grote donerschotel 'speciaal' van wel €12.00 was ook erg weinig! Ik had hier veel meer van verwacht, maar helaas ook veel patat en een klein bakje doner. De karige porties dat vooral opgevuld was met patat is jammer, maar daarnaast was het ook nog eens niet lekker! Twee keer hier eten gehaald. Eerste keer ontbraken er dingen van onze bestelling en nu weer een negatieve ervaring. Voor ons de laatste keer dat wij hier bestellen. Jammer! Voor degene die hier wel wat willen bestellen is de calzone pizza wel lekker. Jammer dat ze op de andere simpele dingen dan zo falen!

Lief
11 juni 2020

Het was heel erg lekker en de service was top!

Blankenspoor
3 juni 2020

Had gevraagd om bezorgen om 18.00u. Bezorger was 10 minuten te vroeg en zeer boos dat ik telefoon niet opnam en hij 4 minuten op mij had moeten wachten. Kreeg de pizza''s in mijn handen gedrukt en al mopperend is ie ingestapt en weggereden

Bert
29 mei 2020

Had een misto schotel extra besteld maar de kofte kebab zat er niet bij.

Klant
28 mei 2020

Zoveelste keer dat de randen van de pizza’s letterlijk zijn verbrand!

Ingrid
23 mei 2020

Altijd erg lekker , snelle bezorging

VAN Woerden
20 mei 2020

Was al in de winkel geweest, de korst was erg zwart niet lekjer helaas en hij was wat flauw ondanks de saus

Steve Abdul Sovan
14 mei 2020

Super lekker, warm, op tijd en vriendelijke bezorger, wat wil je nog meer? Wat ons betreft de lekkerste pizza in Lelystad en omstreken.

Blankenspoor
13 mei 2020

Erg lekkere pizza''s

Raymond
9 mei 2020

Top, snelle bezorging en heerlijk eten.

Raaphorst
8 mei 2020

Er zat erg veel saus bij de biefstuk. Daardoor moest ik de biefstuk zoeken en was de grilsmaak volledig verdwenen. De frietjes waren erg lekker.

RvD
7 mei 2020

Opnieuw heerlijk gegeten. Deze keer Italiaanse pizza's. De overige gerechten zijn zeker ook een aanrader! Altijd een goede en klantvriendelijke benadering en bezorging.

Bc.
30 april 2020

Heerlijke pizza's en goed warm....jammer dat er onbeschofte mensen werken....was de eerste keer dat ik besteld had daar, maar geen tweede keer. Beetje klant vriendelijker zou fijn zijn.

Sandra
29 april 2020

Was super snel. Het eten was goed warm en het smaakte heerlijk

Schildkamp
28 april 2020

Was helaas niet lekker, eten was koud broodje oud en de knoflooksaus was erg dun leek wel water 😔

Slotboom
20 april 2020

Het bestellen kan makkelijker maar bezorging uitstekend op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tineke
11 april 2020

Exact op gevraagde tijd, warm, goed verzorgd, grote porties en smaakte prima

Ria van Manen
10 april 2020

Was eerst moeilijk om jullie per telefoon te bereiken. Uiteindelijk online besteld. Zo als altijd was het eten weer top.

marco
31 maart 2020

Voor het eerst, zeker niet voor het laatst bij Misto besteld. Prijs/kwaliteit is prima. Nette bezorging, zelfs in deze tijd netjes op de afgesproken tijd. aanrader!

Andre
30 maart 2020

Vlees van de misto schotel extra was erg lekker behalve de doner , die was beetje taai . De angelo grillo ( lamskoteletten van de grill ) was erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rein
30 maart 2020
Samantha
29 maart 2020

Altijd tevreden geweest over misto. Helaas de laatste tijd zijn de porties erg klein. Grote kipfilet schotel lijkt wel een kleintje. Erg jammer!

Koolen
19 maart 2020

Zoals altijd snelle bezorging en was weer heerlijk

Sven
6 maart 2020

Zoals altijd heerlijk

Hans Ale
4 maart 2020

Netjes op tijd. Heerlijk

Peter
23 februari 2020

Was nagenoeg koud

Sander Grijzenhout
20 februari 2020

Eten was top, besteld voor 8 mensen en was allemaal super aangekomen. Enigste wat wel beter kan was dat ik aangaf dat ik de bezorging tussen 17:55 en 18:05 wou ivm de pauze tijden op mijn werk en de bezorger alsnog 17:45 voor de deur stond! Verder smaakte het goed en heb ik alleen maar goeie dingen te zeggen.

Klant
17 februari 2020

Pizza was verband rondom. Shoarma was opgehoopt op een helft. Deeg was veelste dun!

Thea
7 februari 2020

Zoals ik gewend ben, weer lekker gegeten, en natuurlijk op tijd!

Pluk
31 januari 2020

De kwaliteit gaat staat meer achteruit. Oude patat, bevroren sinas, erg jammer

Mark
28 januari 2020

Lekkere pizza en de vegetarische pasta beviel erg goed

Bert
23 januari 2020
Luten
23 januari 2020
Thea Schildkamp
17 januari 2020

Lekker zoals altijd en op tijd

Mark
14 januari 2020

Pizza's erg goed. Lasagna zat teveel kaas in de bechamelsaus

Creutzburg
2 januari 2020

Het lijkt dat de patat van ander merk is. De patat was vroeger voller, dit keer niet! De bezorging oké, wel 10min later.

Jet
2 januari 2020

Altijd lekker.

Randy
15 december 2019

Normaal altijd prima, maar nu om 21:30 besteld! Bestelling was kwijt, gebeld om 22:30 zou er met 15 min.zijn uiteindelijk kwam onze bestelling om 23:20...flink balen!

Mila
14 december 2019
R.
21 november 2019

De Italiaanse pizza's waren weer heerlijk nu met de 'oude' bodem. Er is een tijdje een andere bodem gebruikt, die niet verkeerd was, maar de 'oude' bodem is die van een echte Italiaanse pizza. Graag houden zo. Vr.groet.

Theo
31 oktober 2019

Eten was bijna koud. Kregen een bericht dat de bestelling onderweg was. Duurde vervolgens nog een half uur voordat het bezorgd werd. Daarom was het waarschijnlijk koud.

Loek
27 oktober 2019

Voor de eerste keer iets besteld bij Misto. Moet zeggen afspraken werden goed nagekomen. Verwachte tijd van aankomst bestelling klopte precies. Het bestelde was van goede kwaliteit en ruime porties. Het enige nadeel van bestellen is dat het niet meer erg warm is bij aankomst maar dat weet je nu éénmaal. Zal zeker in toekomst nog een bestelling plaatsen daar,

2me
25 oktober 2019

Kipfilet was wat aan de lauwe kant, jammer, maar de smaak was weer als vanouds.

Danny
25 oktober 2019

Online besteld op de site van Misto. Aanpassingen aan het gerecht opgegeven. Alles is naar wens verlopen! Top! 👍

Sabrina
19 oktober 2019

Pizza bodem was dik en taai. De kip op de pizza en de rest erop was ook smakeloos. Ben dit niet gewend van misto. Pizza’s zijn altijd lekker daar, alleen vandaag niet

Angelique
30 september 2019

Heel veel vlees + lekker, patat was nog knapperig en werd snel + keurig op tijd bezorgd. Zitten smullen en ga hier zeker vaker bestellen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

de Groot
26 september 2019

Pizza besteld, was heerlijk goed warm ,alleen bezorger kwam iets later dan afgesproken verder top!!!

Thea Schildkamp
15 september 2019

Broodjes waren oud en geen cola bij de bestelling! Ben ik niet gewend van jullie, normaal altijd alles supergoed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Guido
24 augustus 2019

Heerlijke shoarma, knapperige warme patat en heel snelle bezorging. mijn vaste adres!

Jordy
9 augustus 2019

Was heerlijk en heel snel bezorgd top!

Ger
11 juli 2019

Was erg lekker ga zeker weer hier bestellen

Bert
8 juli 2019

Bijna half uur te laat bezorgd en eten koud. Wie doet er nu een ijskoud blikje fris in hetzelfde tasje en dan ook nog tegen het bakje vlees!?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin
6 juni 2019

Pizza was weer lekker. Jammer dat het erg druk was waardoor de pizza later was dan de planning.

MC
4 mei 2019
CAN
6 april 2019
Nader
4 april 2019

eerste keer bij Misto besteld, Shoarma-kebab schotel en Misto schotel met doner, heerlijk gegeten, tevereden, bedankt, shoarma mag iets beter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richvai
3 maart 2019
Maryam
1 februari 2019

Was heerlijk!

Gerrald
2 januari 2019

Alles was super klasse

Anita
27 december 2018

Eten zag er verzorgd uit en de smaak was goed, was alleen jammer dat t al te ver afgekoeld was.

Eric
25 december 2018
Erwin
20 december 2018

Vriendelijke bezorger, snel bezorgd en weer een heerlijke Pizza gegeten.

Ronald
7 december 2018

Ik had een Calzone pizza besteld en me daar enorm op verheugd. Helaas viel deze mij erg tegen. Overall vond ik de pizza qua combinatie van gebruikte ingredienten niet super smaken. Overall was het wat flauw van smaak. De combinatie van smaken was ook niet super. Toevallig had ik kort geleden in Bataviastad bij een andere pizzeria een calzone gegeten die totaal anders was samengesteld en dus wel erg lekker was. Het kan dus wel. Helaas. Misschien volgende keer beter

Massimiliano
20 november 2018

Heerlijke shoarmapizza. Echt een aanrader!

As
11 oktober 2018

Het was super lekker. Alles is like lekker hier al is het een simpel broodje kaas. Beste eettent in Lelystad!

Soufyan
25 september 2018

Top

ano
14 september 2018

kapsalons verbrand. op de cheeseburgen en kwart van een tomaat gedaan?! Hoe verzin je dat? Niet gewoon een plakje tomaat, zowat bijna een hele tomaat erop. Geen augurk. Echt jammer. Misto was vroeg van hoge kwaliteit. Dit is nu de zoveelste bestelling waarvan de kwaliteit ver te zoeken is. Niet meer bij misto in ieder geval.

Naarding
13 september 2018
Nienke
14 augustus 2018

1e keer dat wij hier wat besteld hebben. Was helaas geen succes. Bij de eerste bezorging ontbrak er een pizza. Hierover gebeld, de pizza werd 15 min later gebracht, maar dit was de verkeerde pizza. Het eten was verder prima, vooral de Turkse pizza was erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ibrahim
11 augustus 2018

Het patat was zeik nat ...de verpakking was helemaal nat. De saus lag overal... ik vind het niet leuk....hopelijk komen we tot een oplossing

Tim
7 augustus 2018
Jqur
31 juli 2018
Maasland
9 juli 2018

Ik had gebakken champignons en spaghetti met roomsaus besteld. Kreeg een grote portie hiervan en werd ook nog eens verrast met vers gebakken broodjes en blikje drinken. Al met al lekker voordelig en smakkelijk gegeten. Eten was overigens vers bereid en smaakte heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De fauw
6 juli 2018

Bezorging was wat te laat maar daarintegen was het eten heerlijk. Goed en ruim voldoende vlees en verse patat.

Teleurgesteld
28 juni 2018

Helaas ruim een half uur eerder dan verzocht bezorgd. Pizza verbrand en de mixed grill schotel incompleet. Helaas na het indienen van een klacht geen klantvriendelijkheid ervaren.

skaffa
27 juni 2018

heerlijk snel en vriendelijk !! super eten veel keus en nog frisdrank kado ook iets nieuws al een tijdje ! super lekker aanrader

roelof
25 juni 2018

Beste pizza's van lelystad

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Me
23 juni 2018

Was wat aan de lauwe kant, jammer en blikje cola was helaas niet gekoeld. Verder altijd top broodje kipfilet

Rabia
19 juni 2018

Altijd vers en snel bezorgd de service is uitstekend ik heb al vaker besteld de koteletten en pizza’s zijn zeker een aanrader

Kim
17 juni 2018

Altijd super goed eten en snelle bezorging

Thea
2 juni 2018

Altijd lekker en op tijd!

Corry
31 mei 2018

Eten was op tijd. Super heet en heerlijk van smaak

Honjin van Inge
15 mei 2018

Was lekker alleen de saté saus was erg waterig te dun en de kip zou iets kleiner gesneden mogen worden.

Lia
14 mei 2018

Falafelschotel viel tegen, droog en compact. Jammer, zal niet snel nog een keer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Piet
29 april 2018

Kwaliteit wordt steeds slechter

Thea
18 april 2018

Lekker eten en op tijd bezorgd! Alleen de bezorger hoeft echt niet bang te zijn voor mijn hondje??

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theo
22 maart 2018

Heerlijk gegeten ! Wij hadden de shoarma alles zag er goed verzorgd uit en zo smaakte het ook. Alleen de knoflooksaus was naar ons mening aan de zuinige kant.

Dennis
27 februari 2018

Zoals altijd lekkere shoarma. Snel en vriendelijk

G.van Briemen
13 februari 2018

Eten was warm bij levering. Heel smaakvol. Heerlijk gegeten maar de shoarma mag iets groter gesneden worden. Volgende keer bestel ik zeker weer

Sabrina
21 januari 2018

Lekker eten, goede service, zeker het proberen waard. Ik ben al een tijdje vaste klant bij Misto!

Vallerie
17 december 2017

Bezorger kwam op aangegeven tijdstip en het eten smaakte supergoed! Vriendelijk bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.
31 oktober 2017

Vroeger vond ik de pizza's beter. Ze waren krokanter en er zat meer shoarma/kip op. Daarnaast had ik pizza met mozzarella en basilicum besteld en kreeg ik een Margaretha, waarvan de bodem heel zacht was.

EB
6 oktober 2017

Heerlijk gegeten. Smaak was super en bezorger super vriendelijk. Eten kon iets warmer maar zoals ik zei was de smaak top!

Sam
30 september 2017

Heb een spareribschotel, kapsalon shoarma en shoarmaschotel besteld. In de shoarmaschotel zat een pit van een dadel (bah). Toen ik Misto belde om mijn klacht door te geven werd er gelachen en zeiden ze geen eens sorry. Pas toen ik zei dat ik een recensie ging achterlaten, zeiden ze sorry, maar er werd nog steeds lacherig gedaan. Wij bestellen hier niet meer.

M van W
14 september 2017

Snelle bezorging, goede service. Eten is gewoon goed!

Honjin van Inge
7 juli 2017

Laatste bestelling had ik om 18:25 besteld zou bezorgd worden om 19:15 kreeg het pas om 19:50 pizza was koud en de rest ook niet wat ik normaal van jullie gewent ben.

Bakker
20 juni 2017

wederom niet op tijd bezorgd,en was al enigszins koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

yvonne
17 juni 2017

Heel smakelijk alleen de soarma mag iets pitteger gekruid worden

Ruijgrok
5 juni 2017

Bestelde patat vergeten. Misto was telefonisch niet bereikbaar

Sam
5 juni 2017

Het eten was heerlijk. De spareribs waren lekker en ook de kapsalon was goed. Ook de opmerkingen zijn mooi meegenomen. De bestelling was ruim binnen de verwachte bezorgtijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

waasdijk
5 mei 2017

Beetje flauw van smaak en knoflooksaus ook verder wel netjes verpakt en mooien stukjes vlees

Erik
3 mei 2017

Top!

N. Elmeziani
22 april 2017

Naast het feit dat de bestelling ruim een uur op zich liet wachten was het eten ook nog eens vrij lauw.

M.m.
17 april 2017

Het eten is altijd lekker. Alleen jammer dat het lauw aankomt en niet lekker meer is. Ook al had ik gevraagd als het warmer kon aankomen ondat dit vaker gebeurde. Ik bestel hier niet meer. Sorry.

wendy
14 april 2017

snelle service

M. de Ruijter
15 maart 2017

Erg lekker gegeten weer! Ook bezorging was vlot. Zeker weer voor herhaling vatbaar.

monique
8 december 2016

het eten was zoals gewoonlijk weer heerlijk. en werd op de beloofde tijd bezorgd.

de Groot
7 december 2016

heerlijke pizza's gegeten,en waren nog lekker warm toen het bezorgd werd.

Ad Swart
30 november 2016

Helemaal top! Vlotte bestelling, goede kwaliteit

kim
12 november 2016

Weer heerlijk gegeten! !!!

knoot
26 oktober 2016

Lekkere warme pizza's. We hebben er wel een uur en een kwartier op moeten wachten. Het drankje dat je volgens de site krijgt bij een online bestelling die zat er niet bij en de bezorger wist niet eens van het bestaan af! Jammer.

Freek
12 oktober 2016
De waal
31 augustus 2016

Keurig op tijd en lekker eten!

A Sedney
17 augustus 2016

Heerlijke pizza's! Aardige bezorger. Eten was op tijd. Lekkerste pizza's van Lelystad!

Wim
10 augustus 2016

Voor de eerste keer besteld. prima hoeveelheid! smaak was prima, vooral van de schaslicksaus. minpuntjes: Er was alleen wat weinig saus en de schaslick was op beide schotels aan 1 kant aangebrand. Echt zwart.

Sam&Mar
7 augustus 2016

*prijs tov hoeveelheid matig (betaald naast bezorgkosten ook transactiekosten voor ideal dus +€1,75) * bijgerecht patat: niet lekker, slap, en verl "restjes" patat * geen "speciaal" geleverd bij schotel *saus vergeten bij bestelling. Over vergeten producten gebeld; hadden ze zelf ook al ontdekt- bel mij dan zelf en stuur de bezorger al mijn kant op?! * vergeten producten werden pas gebracht toen eten op was, dus bezorger retour afzender gestuurd. Al met al een slechte score en niet meer voor herhaling vatbaar.

Marcel
19 juli 2016

Top!! Zoals gewoonlijk. Goede hoeveelheid, prima prijs en gewoon lekker.

AdSwart
21 juni 2016

Puik eten, ruim voldoende, zelfs voor een "kleine" portie. Duurde drie kwartier voor de bestelling er was, maar dat valt uiteindelijk nog wel mee

Raabiah iraida
20 juni 2016
Pizzalovers
12 juni 2016

De bezorging was snel en de pizza's waren verrukkelijk! We hebben heerlijk gegeten en ik ga zeker nog een keer iets bestellen.

Merlissa
27 april 2016

Patat was lekkerbwarm alleen de falaffel was erg koud jammer terwijl juluie de beste hebben.

Mels
26 maart 2016

Heerlijk

F. Meens
10 maart 2016
me
29 november 2015

De kwaliteit van het eten gaat snel achteruit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lely
15 november 2015

Was weer heerlijk en hebben de lekkerste knoflook en uiensaus die ik ooit geproefd heb.

Eric
27 oktober 2015
Meens
13 oktober 2015

Aanmerkelijk beter dan de vorige keer.

piet
9 oktober 2015
Ben Franken
7 oktober 2015

We hadden amerikaanse spareribs en patat kapsalon. De kapsalon was super... nergens zo lekker als bij Misto. De kalfspareribs vielen dit keer echter tegen, ze waren aangebrand en dit overheerste de smaak van het vlees. Normaal scoort Misto bij mij 4 van de 5 sterren op kwaliteit... dit keer was het een twee. Dus ik heb er een gemiddelde 3 sterren van gemaakt.

F. Meens
18 september 2015

De rijst was klef en de salade niet vers. Tevens was de portie aanmerkelijk kleiner dan voorheen.

Jamin
14 september 2015