Avaliações de Misto Lelystad

Avaliações recentes

4.0
Corrie
6 junho 2024

Gratis blikjes cola worden vergeten bij de bezorging

Katja
15 maio 2024

Goedgevulde Turkse pizza, vriendelijke bezorging

Dany
27 abril 2024

Patat was te hard om te eten en oud, en er was een saus vergeten. Erg jammer....

christien
28 março 2024

Ik had heel graag macaroni willen ontvangen, maar ik kreeg penne! Is dat niet meer te bestellen online?

Ok
28 março 2024

Pizza was kleiner dan normaal

Privé
15 março 2024

Hij was wil lekker maar was koud. Bezorging was netjes optijd.

Ricardo
15 fevereiro 2024

Mooi op tijd, netjes afgeleverd. Gratis drank was alleen de verkeerde

Marco
20 janeiro 2024

Heerlijke shoarma en de levering is dik in orde.

JJ De Jong
19 novembro 2023

De bestelling had ik 17:46 besteld maar kwam pas 18:20 de pizza was koud en pitabroodje met kaas ook dit ken ik niet van Misto

Moon
31 outubro 2023

Eerst word er een verkeerde pizza afgegeven. Die werf weer mee terug genomen naar de zaak. Daar is mijn bestelde pizza weer opgehaald en bij mij bezorgd. Helaas heeft Misto geen nieuwe pizza voor mij gemaakt. En de inmiddels koude pizza gewoon laten bezorgen door dezelfde bezorger die heen en weer moest vanwege verkeerde pizza. Mijn pizza was in de tussentijd koud en heb ik zelf opnieuw moeten opwarmenden de oven. De bezorger was verder een vriendelijke man. Daar lag het niet aan. Maar ik vind het jammer dat ze niet gewoon een nieuwe warme pizza hebben bezorgd?

Annemarie
19 outubro 2023

Grilburgers zijn lekker maar de friet is de laatste tijd niet smakelijk als of oude patat word opgewarmd.

Dave
26 setembro 2023

Jammer dat de App is verouderd.

nawaaz soeleman
24 setembro 2023

Altijd lekker en warm bezorgd.

H van Inge
14 agosto 2023

Eten was prima alleen zou blikje drinken krijgen maar dat zat er helaas niet bij dus dat zou ik erbij krijgen maar niets dus maar eten was prima.

Honjin van Inge
11 julho 2023

Eten altijd prima had besteld om 19:05 zou bezorgd worden om 20:10 werd pas bezorgd om 20:35 dus duurde beetje lang.

fam. Ruijgrok
11 julho 2023

Weer als vanouds lekker. Nadat bij eerdere online bestelling het telkens misging, werd er nu snel en nog goed warm geleverd. En het smaakte ons weer goed.

Rachid
15 junho 2023

Top

Arnie
25 maio 2023

Het was goed. Ik heb wel een opmerking over de hoeveelheid patat die je besteld, namelijk - als je voor €6.50 aan patat besteld krijg je net zo veel als dat voor €5.00 aan patat besteld en als je kiest voor een blikje Fanta sinas dan krijg je Coca Cola. Een betere controle op wat er besteld wordt is geen overbodige luxe. We blijven wel trouwe klant want wat je besteld smaakt gewoon goed. Via hun eigen site gaat overigens een stuk sneller en is ook beter voor Misto.

Top
13 maio 2023
Halima Maksoedan
15 abril 2023

Goed gevulde bak 3 Spareribs waren lekker mals met een super lekkere Turkse rijst erbij.. Heel vriendelijk bezorger.

Just me
31 março 2023

Kapsalon was prima volgens zoon. Pita broodje kipfilet waren het pitabroodje vergeten, werd later bezorgd toen de kip al op was 😞

Jansen
14 março 2023

Heerlijk gegeten! Temperatuur had iets hoger gemogen....

Pris
1 março 2023

Heel wisselend de enne keer perfect en de andere keer is het net niet. Vandaag helaas koud eten.

Ayse
28 fevereiro 2023

Het eten smaakte goed, kwam ook goed warm aan .

van den Berg
9 fevereiro 2023

De pizza's waren nadat ik ze in de magnetron heb op moeten warmen toch wel erg lekker. Jammer dus dat ze niet net even wat warmer bezorgd worden...

kees verhoef
7 fevereiro 2023

Vlees was niet erg warm

Nawaaz Soeleman
29 janeiro 2023

Altijd lekker en op tijd.

Schraa
23 janeiro 2023

Sate en kapsalon besteld. De kapsalon was qua temperatuur nog net te doen, aan de lauwe kant. De saté was nagenoeg koud, de patat helemaal.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hanifi
17 janeiro 2023
Groot
7 janeiro 2023

Kip kapsalon was heerlijk, goed warm en snelle bezorging

Esther
1 janeiro 2022

De 5 pizza's waren niet meer warm en sommige korsten waren aangebrand. Dit ben ik niet gewend van Misto jammer.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Petra
30 dezembro 2022

Vanavond weer de heerlijke kipsate schotel gegeten van jullie😋 het smaakte naar meer🙏🏼

Greet Iske
19 dezembro 2022

Prima kwaliteit Keurig verpakt Goede temperatuur Snelle bezorging

Visser
13 dezembro 2022

Snel gebracht en heerlijk eten!

De Fauw
10 dezembro 2022

Bestelling was niet compleet en al afgekoeld, sla was bruin, de tas rook naar sigaretten. Heel vies. De nalevering was ook koud. Smaak van het eten was wel goed.

Heri Donker
30 novembro 2022

De smaak van het eten was goed, kip was lekker mals. Alleen de shoarma was droog en iets uitgebakken en de biefstuk ook (jammer dat hij doorgesneden en opengeklapt was, als dat niet gebeurt was dan was hij goed geweest. Saus was top!

Arnold
3 novembro 2022

Netjes op tijd bezorgd Eten smaakt goed En was goed warm Zeker een aanrader

van den Berg
2 novembro 2022

De pizza was bijna koud, heb hem zelfs even in de magnetron moeten stoppen.......

Soeleman
2 novembro 2022

Altijd dezelfde kwaliteit. De enige in heel Lelystad die eerlijk is.

Alis
27 outubro 2022

Misto is al jaren ons favoriet! Pasta, pizza, durum, kapsalon of spareribs, het is allemaal heerlijk!

Ryanne
5 outubro 2022

Ten eerste kwam de bestelling 2 uur na bestellen aan, pizza was lauw en erg karig belegd

Nancy
29 setembro 2022

Jammer besteld via de app wachten op eten wat niet komt. Nadat ik bel hoor ik een bandje dat jullie met vakantie zijn. Erg jammer voor niks 45 min gewacht

Hanifi
6 setembro 2022
Moon
6 setembro 2022

Ik bestel al jarenlang hier Kapsalon kipfilet. Nooit problemen maar gisteren kreeg ik een kapsalon die echt minder inhoud had dan voorheen. Alsof ik een halve bak had ipv een volle bak zoals altijd. Echt jammer want de prijs is ook duurder geworden maar de inhoud is minder???

Anoniem
16 agosto 2022
KD
2 agosto 2022
Ilyes
26 julho 2022

Super slecht… ik heb gister avond een bestelling geplaatst om 22:53, half uur later versturen ze me een bericht dat me bestelling onderweg is.. maar ik heb het nooit mogen ontvangen. Wel betaald met iDeal maar niets gezien… ben k niet echt van ze gewend dit… erachteraan gaan heeft ook geen zin gezien ik bestelde omdat ik de volgende ochtend zou gaan reizen.

Mustapha
16 julho 2022

Top zo als altijd ga maar zo door

Inge de Wit
16 julho 2022

lekker snelle service vriendelijk personeel

Rinske
6 julho 2022

Weer heerlijk gegeten!! Pizza's waren top!! De vraag om salami op de kinder pizza was helaas niet overgekomen maar... pizza was toch heerlijk aldus zoontje!

Tom
3 julho 2022

Lekkere pizza, maar helaas 1.5u te laat bezorgd.

Caby
22 junho 2022

Helaas de 2 extra pita broodjes vergeten erbij te leveren. Vandaar de 3 sterren bij bezorging.

Hanifi
20 junho 2022
Raymond
8 junho 2022

Had een GEGRILDE Entrecôte besteld maar naar mijn mening zat er niets gegrild aan dit stukje vlees. De entrecote was doormidden gesneden en helemaal doorbakken, dus niets van een medium waar dat speciaal gevraagd wordt. Het leek wel een stuk vlees in een koekenpan klaar gemaakt en geen stukje medium te zien. De championsaus is volge s mij dezelfde als voor een Carbonara pasta. Neen hiervoor kan ik geen voldoende geven, in tegendeel. Ik hoop dat u hier echt wel iets aan doet (?) !!! Dit bestel ik dus nooit meer, áls ik nog eens iets bestel. DOE IETS MET DEZE BEOORDELING !!!

M.p v s
4 junho 2022

Voor het eerst flink teleur gesteld. Wij zijn vaste klant en normaal is het eten altijd wel goed. Dit keer kwam het pas na anderhalf uur voor 2 turkse pizzas, en kwamen deze lauw hier aan. Daarnaast was er duidelijk aangegeven geen tomaat, en toch zat er tomaat op. Ook had ik aangegeven geen sambal, en toch zat er sambal op. Maar na anderhalf uur heb je gewoon trek en eet je het gewoon op. De eerst volgende keer laat ik de bezorger terug komen.

i
4 maio 2022

Tja, als een bezorger verdwaalt krijg je uiteindelijk koud eten. Respect voor de bezorger die zijn best heeft gedaan, jammer van het eten, zag er wel goed uit.

Anwar
26 abril 2022
Anoniem
17 abril 2022

Het eten was lekker en op tijd! Ga zo door.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kalsbeek
13 abril 2022

Was top

Margriet
2 março 2022

Op de pizza vegetaria zou artisjok zitten helaas was dat niet het geval, jammer

jd
19 fevereiro 2022

Laurierblaadjes graag uit de pizza laten, die zijn niet te eten. Verder was het lekker. De bezorger klaagde dat hij al een tijd stond te kloppen. Maar dat hoor ik niet boven (drive-in woning). Hij heeft slechts één keer gebeld, ja daar kan ik dan ook niets aan doen. Eten was hierdoor ook wel wat afgekoeld.

Mik le grand
11 fevereiro 2022

Altijd goed eten:)

Anita vom kothen
9 fevereiro 2022
Helsdingen
8 fevereiro 2022

Was prima op tijd geleverd eten was lekker en voldoende

Gerrit
26 janeiro 2022

Top restaurant met goede producten

prdo
23 janeiro 2022

in de laatste 6 maanden ongeveer 15 keer iets besteld bij Misto en altijd wel lekker eten en 1 keer was de bezorger iets later (15 minuten) dan de afgesproken tijd, dus eigenlijk geen klachten over Misto.

Beo
22 janeiro 2022

Warm vers en lekker en mooi op.tijd

A leisberg
7 janeiro 2022

Misto, ons favoriet!

Out
29 dezembro 2021

Helemaal top 🥳🥳👍

Farid Boutia
28 dezembro 2021

Misto heeft altijd een topservice, eten is altijd heerlijk en bezorging is ook klasse. 10+ beste kapsalon van Lelystad!

Rob
14 dezembro 2021

Eten was op tijd, lekker en goed warm, daar hou ik van, daarom 5 sterren voor eten en bezorging.

.
9 dezembro 2021

De baklava was helaas niet gaar en heel slap, en je zag ook aan de baklava dat het heel wit wat en dat hoort het niet te zijn dus helaas was het niet te eten. Bezorging was voor de rest wel echt snel dus dat is wel beter.

Hans
9 dezembro 2021

Top!!!!!

Mevrouw de Boer
22 novembro 2021

Het was een tijdje slecht eten, maar nu is het weer super . Bezorging wel te vroeg

Rob Schouten
30 outubro 2021

Laatste keer was het koud, heb gebeld en nieuwe gekregen, eetlust was wel een beetje verdwenen, maar vandaag was het super, lekker heet en heb heerlijk gegeten krijgen daarom van mij een dikke 10, ga zo door want hier houd ik van!

MT
14 outubro 2021

Burger was aangebrand.

Hans Burger
30 setembro 2021

Prima kwaliteit pizza's, maar de bezorgingstijd van 1 u 45 min, zonder enige melding, is echt niet acceptabel.

Hans
25 setembro 2021

Prima pizza's en bezorging precies op tijd

Y l waasdijk
13 setembro 2021

Shoarma erg droog. Moest speciaal zijn maar de 3 stukjes paprika en ui waren te tellen. Bakje met salade was oud met gele en bruine randjes. Jammer dat het zo achteruit is gegaan had dat niet verwacht jammer

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kristy
2 setembro 2021

Altijd heerlijk! Wij halen graag de kapsalons en pizza's.

Thea Schildkamp
22 agosto 2021

De shoarma was koud !

A Ozisik
11 agosto 2021

Altijd goed, al jaren bestel ik op pizzadag. Die actiedagen zijn goed!

Danny
9 agosto 2021

Zoals altijd super gegeten en de gerechten smaken heerlijk. Op aangegeven tijd is het ook bezorgt. Super!!!

Hok
25 maio 2021

Helaas niet tevreden met de kwaliteit, in elke pizza was er een overvloed aan champignons. Daarnaast te weinig saus meegegeven.

Mona
8 maio 2021

Wilde mijn bestelling vlak voor Iftar thuis bezorgd en ze hadden begrip voor mijn verzoek. En het is netjes vlak voor die tijd bezorgd

R.van der Meulen
27 abril 2021

shoarme vlees was flinderdun gesneden, hier en daar zwart van kleur,niet warm en de pizza was slap en ook niet al te warm.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Annelies
20 abril 2021

Superlekker gegeten

Debby
19 abril 2021

Eten was koud toen het bezorgd werd. Niet lekker dus.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

mirjam
19 abril 2021

Alles altijd even lekker (behalve de bakjes sla).

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Danny
15 abril 2021

Makkelijk online te bestellen. Bezorging ging snel en belangrijkste de pizza was heerlijk. 1 van de lekkerste pizza' s van Lelystad!!

Soeleman
7 abril 2021

Altijd dezelfde goede kwaliteit. De beste van Lelystad, want deze mensen zijn eerlijk en sjoemelen niet. Het eten is altijd lekker en is altijd op tijd.

VT
27 março 2021

Bezorging was ruim op tijd. Helaas was het lauw tot zelfs koud, dit is zo jammer want de smaak van de kipfilet is uniek en erg lekker. Het is helaas al een tijdje zo dat het eten lauw tot koud bezorgd wordt en dat is zo ontzettend jammer. Verbeter die service en de aantal sterren zullen weer hoger worden.

Hennie
27 março 2021

Prima gegeten. Bezorging was super snel. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Kristy
26 março 2021

Heel vaak al bij Misto besteld. De kapsalons en pizza's zijn echt een aanrader! Ook zijn ze altijd heel vriendelijk met het bezorgen.

Steve Abdul Sovan
11 março 2021

Uitermate goed en lekker weer. Zoals altijd. En keurig op de afgesproken tijd bezorgd. Vriendelijke bezorger Binnen Lelystad al jaren, met grote tevredenheid, onze vast pizza leverancier!

...
9 março 2021

Was weer goed en lekker zoals altijd :)

Klant
8 março 2021

Shoarma was niet vers. Website erg slecht. Stond niet bij dat er saus en broodjes bij zaten. Dus twee broodjes en twee saus erbij besteld. Dus € 2 te veel betaald. Zeker niet voor herhaling vatbaar.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Erwin Blankenspoor
2 março 2021

Online besteld. 4x moeten bellen waar het eten bleef. Na 1 uur en een kwartier was het eten er. En ter compensatie zat er een blikje cola bij. Die ook nog eens zelf besteld had.

Thea Schildkamp
28 fevereiro 2021

Het was koud en het broodje oud

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Chantql
19 fevereiro 2021

Heerlijk gegeten, eten was keurig op tijd, goed warm verpakt! Was de eerste keer dat wij besteld hebben, maar dit zal veel vaker worden.