Beoordelingen van Misto Lelystad

Recente recensies van Misto Lelystad

4 sterren na 69 reviews

, 07-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een Calzone pizza besteld en me daar enorm op verheugd. Helaas viel deze mij erg tegen. Overall vond ik de pizza qua combinatie van gebruikte ingredienten niet super smaken. Overall was het wat flauw van smaak. De combinatie van smaken was ook niet super. Toevallig had ik kort geleden in Bataviastad bij een andere pizzeria een calzone gegeten die totaal anders was samengesteld en dus wel erg lekker was. Het kan dus wel. Helaas. Misschien volgende keer beter

, 20-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke shoarmapizza. Echt een aanrader!

, 11-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker. Alles is like lekker hier al is het een simpel broodje kaas. Beste eettent in Lelystad!

, 25-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 14-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kapsalons verbrand. op de cheeseburgen en kwart van een tomaat gedaan?! Hoe verzin je dat? Niet gewoon een plakje tomaat, zowat bijna een hele tomaat erop. Geen augurk. Echt jammer. Misto was vroeg van hoge kwaliteit. Dit is nu de zoveelste bestelling waarvan de kwaliteit ver te zoeken is. Niet meer bij misto in ieder geval.

, 13-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e keer dat wij hier wat besteld hebben. Was helaas geen succes. Bij de eerste bezorging ontbrak er een pizza. Hierover gebeld, de pizza werd 15 min later gebracht, maar dit was de verkeerde pizza. Het eten was verder prima, vooral de Turkse pizza was erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het patat was zeik nat ...de verpakking was helemaal nat. De saus lag overal... ik vind het niet leuk....hopelijk komen we tot een oplossing

, 07-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had gebakken champignons en spaghetti met roomsaus besteld. Kreeg een grote portie hiervan en werd ook nog eens verrast met vers gebakken broodjes en blikje drinken. Al met al lekker voordelig en smakkelijk gegeten. Eten was overigens vers bereid en smaakte heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was wat te laat maar daarintegen was het eten heerlijk. Goed en ruim voldoende vlees en verse patat.

, 28-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas ruim een half uur eerder dan verzocht bezorgd. Pizza verbrand en de mixed grill schotel incompleet. Helaas na het indienen van een klacht geen klantvriendelijkheid ervaren.

, 27-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk snel en vriendelijk !! super eten veel keus en nog frisdrank kado ook iets nieuws al een tijdje ! super lekker aanrader

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza's van lelystad

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wat aan de lauwe kant, jammer en blikje cola was helaas niet gekoeld. Verder altijd top broodje kipfilet

, 19-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vers en snel bezorgd de service is uitstekend ik heb al vaker besteld de koteletten en pizza’s zijn zeker een aanrader

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super goed eten en snelle bezorging

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en op tijd!

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was op tijd. Super heet en heerlijk van smaak

, 15-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker alleen de saté saus was erg waterig te dun en de kip zou iets kleiner gesneden mogen worden.

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Falafelschotel viel tegen, droog en compact. Jammer, zal niet snel nog een keer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit wordt steeds slechter

, 18-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en op tijd bezorgd! Alleen de bezorger hoeft echt niet bang te zijn voor mijn hondje😂😂

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten ! Wij hadden de shoarma alles zag er goed verzorgd uit en zo smaakte het ook. Alleen de knoflooksaus was naar ons mening aan de zuinige kant.

, 27-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekkere shoarma. Snel en vriendelijk

, 13-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was warm bij levering. Heel smaakvol. Heerlijk gegeten maar de shoarma mag iets groter gesneden worden. Volgende keer bestel ik zeker weer

, 21-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goede service, zeker het proberen waard. Ik ben al een tijdje vaste klant bij Misto!

, 17-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger kwam op aangegeven tijdstip en het eten smaakte supergoed! Vriendelijk bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vroeger vond ik de pizza's beter. Ze waren krokanter en er zat meer shoarma/kip op. Daarnaast had ik pizza met mozzarella en basilicum besteld en kreeg ik een Margaretha, waarvan de bodem heel zacht was.

, 06-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Smaak was super en bezorger super vriendelijk. Eten kon iets warmer maar zoals ik zei was de smaak top!

, 30-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb een spareribschotel, kapsalon shoarma en shoarmaschotel besteld. In de shoarmaschotel zat een pit van een dadel (bah). Toen ik Misto belde om mijn klacht door te geven werd er gelachen en zeiden ze geen eens sorry. Pas toen ik zei dat ik een recensie ging achterlaten, zeiden ze sorry, maar er werd nog steeds lacherig gedaan. Wij bestellen hier niet meer.

, 14-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, goede service. Eten is gewoon goed!

, 07-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Laatste bestelling had ik om 18:25 besteld zou bezorgd worden om 19:15 kreeg het pas om 19:50 pizza was koud en de rest ook niet wat ik normaal van jullie gewent ben.

, 20-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wederom niet op tijd bezorgd,en was al enigszins koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel smakelijk alleen de soarma mag iets pitteger gekruid worden

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelde patat vergeten. Misto was telefonisch niet bereikbaar

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. De spareribs waren lekker en ook de kapsalon was goed. Ook de opmerkingen zijn mooi meegenomen. De bestelling was ruim binnen de verwachte bezorgtijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje flauw van smaak en knoflooksaus ook verder wel netjes verpakt en mooien stukjes vlees

, 03-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 22-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Naast het feit dat de bestelling ruim een uur op zich liet wachten was het eten ook nog eens vrij lauw.

, 17-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd lekker. Alleen jammer dat het lauw aankomt en niet lekker meer is. Ook al had ik gevraagd als het warmer kon aankomen ondat dit vaker gebeurde. Ik bestel hier niet meer. Sorry.

, 14-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle service

, 15-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten weer! Ook bezorging was vlot. Zeker weer voor herhaling vatbaar.

, 08-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was zoals gewoonlijk weer heerlijk. en werd op de beloofde tijd bezorgd.

, 07-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke pizza's gegeten,en waren nog lekker warm toen het bezorgd werd.

, 30-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top! Vlotte bestelling, goede kwaliteit

, 12-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! !!!

, 26-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere warme pizza's. We hebben er wel een uur en een kwartier op moeten wachten. Het drankje dat je volgens de site krijgt bij een online bestelling die zat er niet bij en de bezorger wist niet eens van het bestaan af! Jammer.

, 12-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en lekker eten!

, 17-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's! Aardige bezorger. Eten was op tijd. Lekkerste pizza's van Lelystad!

, 10-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld. prima hoeveelheid! smaak was prima, vooral van de schaslicksaus. minpuntjes: Er was alleen wat weinig saus en de schaslick was op beide schotels aan 1 kant aangebrand. Echt zwart.

, 07-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

*prijs tov hoeveelheid matig (betaald naast bezorgkosten ook transactiekosten voor ideal dus +€1,75) * bijgerecht patat: niet lekker, slap, en verl "restjes" patat * geen "speciaal" geleverd bij schotel *saus vergeten bij bestelling. Over vergeten producten gebeld; hadden ze zelf ook al ontdekt- bel mij dan zelf en stuur de bezorger al mijn kant op?! * vergeten producten werden pas gebracht toen eten op was, dus bezorger retour afzender gestuurd. Al met al een slechte score en niet meer voor herhaling vatbaar.

, 19-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!! Zoals gewoonlijk. Goede hoeveelheid, prima prijs en gewoon lekker.

, 21-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Puik eten, ruim voldoende, zelfs voor een "kleine" portie. Duurde drie kwartier voor de bestelling er was, maar dat valt uiteindelijk nog wel mee

, 20-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was snel en de pizza's waren verrukkelijk! We hebben heerlijk gegeten en ik ga zeker nog een keer iets bestellen.

, 27-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was lekkerbwarm alleen de falaffel was erg koud jammer terwijl juluie de beste hebben.

, 26-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 10-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het eten gaat snel achteruit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en hebben de lekkerste knoflook en uiensaus die ik ooit geproefd heb.

, 27-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanmerkelijk beter dan de vorige keer.

, 09-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden amerikaanse spareribs en patat kapsalon. De kapsalon was super... nergens zo lekker als bij Misto. De kalfspareribs vielen dit keer echter tegen, ze waren aangebrand en dit overheerste de smaak van het vlees. Normaal scoort Misto bij mij 4 van de 5 sterren op kwaliteit... dit keer was het een twee. Dus ik heb er een gemiddelde 3 sterren van gemaakt.

, 18-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De rijst was klef en de salade niet vers. Tevens was de portie aanmerkelijk kleiner dan voorheen.

, 14-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.